OVER ONS

Wij zijn een kleine hobbyfokker van Britse Kort en Langhaar. Cattery Catsforpleasure is gelegen in het mooie Pajottenland ( Vlaams Brabant ).  Samen met onze 2 kinderen zorgen wij met veel liefde voor onze  Britse korthaar 5 poezen en 3 Heer des huizes ( katers). Af en toe hebben  wij een nestje. Meer informatie vindt u onder kittens. Wij fokken voornamelijk de kleuren Golden shaded, golden shaded point,  blue golden shaded en blue golden shaded point  in zowel kort- als langhaar. 

Onze liefde voor het ras Britse Korthaar en Langhaar gaat al heel ver terug maar het is dankzij onze castraat Britse Korthaar Simba, dat wij besloten om te starten met het fokken als hobby. Hij heeft ons zoveel liefde geschonken dat je niet anders dan helemaal verkocht kan zijn aan dit ras! Hij is spijtig genoeg van ons heen gegaan maar Simba zit voor altijd in ons hart. 

Al onze kittens worden in huiselijke sfeer opgevoed en ze worden met veel liefde en zorg omringd tot ze naar hun gouden mandje mogen verhuizen. Dit betekent dat ze gesocialiseerd zijn en aan alle huiselijke geluiden ( stofzuiger, kinderen, droogkast,... ) gewend zijn. 

Onze poezen zijn onze dierenkinderen en mogen dan ook enkel bij liefdevolle gezinnen gaan wonen. We vragen dan ook wanneer u bij ons op de wachtlijst wil komen of een kitten wil aanschaffen om u uitgebreid voor te stellen via mail. Wij wensen een blijvende thuis voor onze kittens en adviseren dan ook om goed na te denken of je de verantwoordelijkheid wil en kan nemen om voor een kat te zorgen. Britjes zijn namelijk heel mens gericht en hebben aandacht en liefde nodig van hun baasje om gelukkig te zijn. 

Veel plezier op onze website! 

Groetjes, 

Sylvia en Thierry